Le Pain Quotidien
Join our family!

Maak jij binnenkort deel uit van onze familie ?

Wij zijn op zoek naar gastheren en gastvrouwen die, geïnspireerd door onze waarden, betekenisvolle contacten willen leggen met onze gasten, en met de omgeving van het restaurant.
Het zijn onze teamleden die dagelijks het verschil maken in onze gastbeleving.

Waardentest

Het zijn onze medewerkers die dagelijks onze waarden uitdragen naar onze gasten toe: gezelligheid, authenticiteit, kwaliteit en eenvoud.
We willen graag weten of je diezelfde waarden met ons deelt. Creëer je waardenprofiel om te solliciteren en vertel ons hoe jouw ideale werkomgeving eruit ziet.

Ben je een li(e)fhebber? Ontdek het hier!

Onze family spirit

Onze family spirit
Familiaal

In Le Pain Quotidien werken we aan een omgeving waarin we ons goed voelen, zodat onze werkplaats onze tweede thuis kan worden.

Groeien

Groei en ontwikkeling zijn essentieel om onze familieleden geapprecieerd te laten voelen. Binnen Le Pain Quotidien moedigen we onze teamleden aan en begeleiden we hen in hun professionele ontwikkeling.

Belonen

We kiezen er dagelijks voor om ons volledig in te zetten, en we worden erkend voor ons engagement en onze toewijding. We hebben het voorrecht een positieve impact te kunnen maken op onze gasten, onze college’s , en op het milieu.

Ondernemend

We moedigen onze teamleden aan innovatief en creatief te zijn met de bedoeling de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Dankzij ons professionalisme kunnen onze gasten en onze teamleden Le Pain Quotidien ten volle vertrouwen.

Team

Le Pain Quotidien Jobs Menu

Lokaal aperitief in West-Vlaanderen
Farmer's brunch in Antwerpen
Boterhammen van Vlaams-Brabant
Pot-au-feu van Limburg
Bio ontbijt in Brussel
Huisgemaakte sap van Henegouwen
Vieruurtje in Waals-Brabant
Bio croissants in Namen
Detox salade van het Support Center

Grow Organically with Le Pain Quotidien

Grow organically with Le Pain Quotidien Farming Academy

Net zoals een verantwoordelijke landbouwer zijn bio graan zorgvuldigd uitkiest en dit graan in een vruchtbare bodem plant, zorgzaam toekijkt hoe een gezonde, nutritieve plant groeit, en daarna een kwalitatieve oogst verkiest boven een massaproductie, zo volgen wij in Le Pain Quotidien dit voorbeeld. Wij dragen zorg voor iedereen in onze familie, zodat onze medewerkers zich bij ons thuis voelen, en zich in het bedrijf kunnen ontplooïen als individu, en als onderdeel van ons team.

De « Le Pain Quotidien  Farming Academy » is ons « trainings-veld » waar we onze ervaringen binnen Le Pain Quotidien oogsten, elkaar inspireren en betekenisvolle contacten leggen, opdat we uit elk van ons het beste kunnen halen.